AVOIMET TYÖPAIKAT

Sopisitko Pentagon Designiin?

Pentagon Design - Careers

Miksi kannattaa liittyä tiimiimme?

Avoin ja positiivinen kulttuuri

Uskomme, että parhaat ideat syntyvät tekemällä yhdessä. Kehitämme, haastamme ja parannamme ideoita hyvässä hengessä, ilman valtataisteluja.

Työskentelytapamme on analyyttinen, ihmiskeskeinen ja liiketoimintalähtöinen.

Haluatko ymmärtää maailman muutosta ja päästä myös vaikuttamaan siihen? Jos vastasit kyllä, viihtyisit varmasti Pentagon Designilla. Meillä pääset luomaan monenlaisille yrityksille ja yhteisöille vaikuttavia strategioita, konsepteja ja designia.

 

Arvostamme seuraavia ominaisuuksia

 

  • Rohkea
  • Huomaavainen
  • Päättäväinen
  • Proaktiivinen

Pentagon Design colleague

Millaisia osaajia
etsimme juuri nyt?

Graafisen suunnittelun harjoittelija

Etsimme innokasta ja taitavaa graafisen suunnittelun opiskelijaa harjoittelijaksi. Tarjoamme kiinnostavia työtehtäviä asiakasprojekteissamme sekä mukavat työkaverit ja inspiroivan työympäristön. Tulet työskentelemään graafisen suunnittelun tiimissämme mm. visuaalisten identiteettien ja pakkaussuunnittelun projektissa. Työtehtävissä painottuu tuotantosuunnittelu, jonka lisäksi pääset osallistumaan konseptien koko suunnitteluprosessiin konseptin kehittämisestä lähtien. Toivomme, että harjoittelujaksosi pituus olisi kuusi kuukautta ja aloitusajankohta syksyn tai loppuvuoden aikana.

Kerro meille itsestäsi ja miksi haluaisit olla seuraava harjoittelijamme maksimissaan yhdellä A4:n pituisella hakemuksella. Lähetä hakemus ja liitteet (CV ja portfolio) 31.8.2019 mennessä osoitteeseen info@pentagondesign.fi. Aloitamme lupaavien hakijoiden haastattelut elokuun aikana. Mahdolliset tiedustelut myös osoitteeseen info@pentagondesign.fi– huomioithan, että heinäkuun lomakausi voi vaikuttaa vastausaikoihimme.

Avoin hakemus

Haluaisitko työskennellä kanssamme?

Lähetä avoin työhakemus liitteineen (CV ja mahdollisesti portfolio) osoitteeseen info(a)pentagondesign.fi.

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut...

Yhteistyöstä Pentagon Designin kanssa


Työskentelystä Pentagon Designissa


Jostain muusta


Tutustu tiimiimme

Lue lisää