Strateginen designtoimisto
kasvun kumppanina

 

Lue lisää

Autamme sinua löytämään ja hyödyntämään uuden arvon lähteet.

Luomme strategioita, innovaatioita ja designia, joiden avulla uusi arvo konkretisoidaan.

Lopputuloksena syntyy tulevaisuuden skenaarioita ja konsepteja, roadmappeja, innovaatioprosesseja, liiketoimintamalleja, brändejä, tuotteita, tiloja sekä palveluita.

Katso, mitä voisimme yhdessä saavuttaa

Työmme

Pohjoismainen vihermuotoilu madaltaa puutarhanhoidon kynnystä

Vihermuotoilun avulla Kekkilä haluaa tehdä puutarhanhoidosta mahdollisimman helposti lähestyttävää. Saimme haasteen Kekkilä Gardenilta syventyä kodin puutarhurien ydinarvoihin ja pyrkimyksiin ja konseptoida löydökset ratkaisuiksi.

Lue koko tarina

Ajankohtaista

Työmme
Woodio

Woodio – Materiaali-innovaatiosta haluttavaksi brändiksi

Suunnittelutehtävämme lähtökohtana oli täysin uudenlainen puumateriaali-innovaatio. Puuhakkeesta ja hartsimaisista ainesosista valmistettu ekologinen puukomposiitti on täysin vettä ja kulutusta kestävä kierrätettävä materiaali.

Lue lisää
pentagon helsinki kuva profiili
Helsingin Kaupunki – Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Kaupunkilaisprofiilit ja palvelumuotoilun työkalupakki

Motivaatioon perustuvat kaupunkilaisprofiilit ja palvelumuotoilun työkalupakki edistävät kaupunkilaislähtöistä palvelukehitystä ja organisaatiokulttuuria.

Lue lisää
Näkökulmia

Tällä viikolla julkaistiin Vuoden Huippujen shortlista, jossa Iittala Vintage on mukana Palvelut -kategoriassa. Vastasimme osaltamme projektin identiteetti- ja myymäläkonseptin suunnittelusta. https://buff.ly/2P9F8Xl #vuodenhuiput #identiteetti #myymalakonsepti #pentagondesign

Innovaatiosetelillä voidaan hankkia asiantuntijapalveluja tuote- tai palvelukehitykseen, strategiaan tai niiden testaukseen. Olemme yksi virallisista palveluntarjoajista, ota yhteyttä! https://buff.ly/2Sr92ss
https://buff.ly/38T5ULp #innovaatioseteli #pentagondesign

Yhteistyössä @OrthexGroup kanssa suunnittelemamme SmartStore™ Collect, kodin uusi lajittelu- ja säilytysratkaisu palkittiin Iconic Awards 2020 Innovative Interior ja German Design Award 2020:lla!
https://buff.ly/2tye8JC
https://buff.ly/39hI4sR
https://buff.ly/2tEU1cY

Pohditko missä järjestäisit tulevan kevään tilaisuudet? Meiltä löydät tilan, jossa on helppo kokoustaa, pitää työpaja, fasilitoida, järjestää kuvaukset/lanseeraustilaisuus! Pyydä tarjous: https://buff.ly/2OxdS57 #kokous #tapahtuma #workshop #palaveri #kuvaustila #pentagondesign

Ota yhteyttä

Olisin kiinnostunut:

Kuulemaan lisää palveluistanne


Saamaan alustavan tarjouksen


Business Finlandin 5000€ innovaatiosetelistä