Strateginen designtoimisto
kasvun kumppanina

 

Lue lisää

Autamme sinua löytämään ja hyödyntämään uuden arvon lähteet.

Luomme strategioita, innovaatioita ja designia, joiden avulla uusi arvo konkretisoidaan.

Lopputuloksena syntyy tulevaisuuden skenaarioita ja konsepteja, roadmappeja, innovaatioprosesseja, liiketoimintamalleja, brändejä, tuotteita, tiloja sekä palveluita.

Katso, mitä voisimme yhdessä saavuttaa

Työmme

Pohjoismainen vihermuotoilu madaltaa puutarhanhoidon kynnystä

Vihermuotoilun avulla Kekkilä haluaa tehdä puutarhanhoidosta mahdollisimman helposti lähestyttävää. Saimme haasteen Kekkilä Gardenilta syventyä kodin puutarhurien ydinarvoihin ja pyrkimyksiin ja konseptoida löydökset ratkaisuiksi.

Lue koko tarina

Ajankohtaista

Työmme
Woodio

Woodio – Materiaali-innovaatiosta haluttavaksi brändiksi

Suunnittelutehtävämme lähtökohtana oli täysin uudenlainen puumateriaali-innovaatio. Puuhakkeesta ja hartsimaisista ainesosista valmistettu ekologinen puukomposiitti on täysin vettä ja kulutusta kestävä kierrätettävä materiaali.

Lue lisää
pentagon helsinki kuva profiili
Helsingin Kaupunki – Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Kaupunkilaisprofiilit ja palvelumuotoilun työkalupakki

Motivaatioon perustuvat kaupunkilaisprofiilit ja palvelumuotoilun työkalupakki edistävät kaupunkilaislähtöistä palvelukehitystä ja organisaatiokulttuuria.

Lue lisää
Näkökulmia

"Meidän pääviesti on se, että tästä akuutista tilanteesta huolimatta muotoilun arvolupaus ei ole haihtunut mihinkään. Jonain päivänä kun tilanne päättyy, silloin pitää olla markkinoilla kilpailukykyisenä." Lue @ornamory haastattelu: https://www.ornamo.fi/fi/artikkeli/pentagon/ #muotoilu #design

Saimme poikkeustilan keskelle iloisia uutisia: @orthexgroup kanssa yhteistyössä suunnittelemamme SmartStore™ Collectille myönnettiin Red Dot Design Award! Lue lisää ominaisuuksista: https://buff.ly/2tEU1cY #productdesign #recycling #kierratys #koti #orthex #pentagondesign

Koronaviruksesta huolimatta olemme normaalisti toimistoaikoihin tavoitettavissa. Asiakaspalvelusähköpostimme info@pentagondesign.fi ja p. 010 843 5500 palvelevat normaalisti. Voit lähestyä meitä tarjouspyynnöllä tai muuten vaan olla yhteydessä: https://buff.ly/2Qxg3Xd.

Työntekijöidemme ja asiakkaidemme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää ja otamme koronaviruksesta annetut toimintaohjeet vakavasti. Olemme viime viikosta alkaen siirtyneet suosimaan etätyöskentelyä ja hoidamme sovitut tapaamiset ensisijaisesti sähköisiä työvälineitä käyttäen.

Ota yhteyttä

Olisin kiinnostunut:

Kuulemaan lisää palveluistanne


Saamaan alustavan tarjouksen


Business Finlandin 5000€ innovaatiosetelistä