Strateginen designtoimisto
kasvun kumppanina

 

Lue lisää

Autamme sinua löytämään ja hyödyntämään uuden arvon lähteet.

Luomme strategioita, innovaatioita ja designia, joiden avulla uusi arvo konkretisoidaan.

Lopputuloksena syntyy tulevaisuuden skenaarioita ja konsepteja, roadmappeja, innovaatioprosesseja, liiketoimintamalleja, brändejä, tuotteita, tiloja sekä palveluita.

Katso, mitä voisimme yhdessä saavuttaa

Työmme

Pohjoismainen vihermuotoilu madaltaa puutarhanhoidon kynnystä

Vihermuotoilun avulla Kekkilä haluaa tehdä puutarhanhoidosta mahdollisimman helposti lähestyttävää. Saimme haasteen Kekkilä Gardenilta syventyä kodin puutarhurien ydinarvoihin ja pyrkimyksiin ja konseptoida löydökset ratkaisuiksi.

Lue koko tarina

Ajankohtaista

Työmme
Woodio

Woodio – Materiaali-innovaatiosta haluttavaksi brändiksi

Suunnittelutehtävämme lähtökohtana oli täysin uudenlainen puumateriaali-innovaatio. Puuhakkeesta ja hartsimaisista ainesosista valmistettu ekologinen puukomposiitti on täysin vettä ja kulutusta kestävä kierrätettävä materiaali.

Lue lisää
Fazer Leipomot

Oululainen Jälkiuuni – pakkausuudistus niukkuudesta ammentavalle klassikolle

Jälkiuuni sai uudistuksessa selkeän ja hyllyssä erottuvan tunnuksen, joka toimii hyvin sekä pakkauksissa että muussa markkinointiviestinnässä.

Lue lisää
Näkökulmia

Suunnittelimme pakkauksen @FazerSuomi & @sulapac ensimmäiseen yhteistyöhön: käsintehtyjä konvehteja mikromuovittomassa, kompostoituvassa pakkauksessa!

2.12. asti aikaa hakea meille tuotanto-AD:ksi! Voit valita haluatko tehdä työn määräaikaisena vai freelancerina: https://pentagondesign.fi/fi/avoimet-tyopaikat/

#rekry #tyopaikka #duuni #rekrytointi #tuotantoad #maaraaikainen #freelancer #helsinki #pentagondesign

Me tarvitaan tuotanto-AD! Hae heti ja viimeistään 2.12., sillä tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä! https://pentagondesign.fi/fi/avoimet-tyopaikat/

#tuotantoad #rekry #duuni #freelancer #pentagondesign

Strategisen muotoilun koulutuksessa tänään Arni Aromaa sanoi monta fiksua asiaa, mm. että muotoilusta on tulossa uusi normaali @Design_Forum @pentagon_design #designthinking

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut...

Yhteistyöstä Pentagon Designin kanssa


Työskentelystä Pentagon Designissa


Jostain muusta