ASIAKASTARINA – ORTHEX

Strateginen design-kumppanuus
kiihdyttää kansainvälistä kasvua

Orthex Group on Pohjoismaiden johtava arkea helpottavien kuluttajatuotteiden valmistaja. Olemme tehneet yhteistyötä Orthexin design-osaamisen kehittämisessä jo vuodesta 2000.

Olemme olleet perustamassa ja kasvattaneet design-osaamista Orthexin organisaation kaikilla tasoilla. Autoimme myös kansainvälistä kasvua tukevan design-strategian rakentamisessa.

Strategiatyöhön on kuulunut tuoteportfolioiden määrittäminen sekä tuotesuunnittelun periaatteiden ja Orthex Groupin brändin-ohjeistusten luominen. Olemme myös osallistuneet satojen tuotteiden tuotekehitykseen aina konseptitasolta tuotantodokumentaation viimeistelyyn asti.

Orthex Groupin tuotteita on tällä haavaa myynnissä jo 40 maassa, neljällä mantereella. Kolmen oman tehtaan ansiosta Orthex lanseeraa kymmeniä uusia tuotteita vuosittain.

”Design on avaintekijä vientimarkkinoilla. Esimerkiksi Saksan markkinoille pääseminen ja myyntikonttorin avaaminen ei olisi onnistunut ilman laadukasta designia.”

–Alexander Rosenlew, Managing Director at Orthex Group

Yhteistyö lyhyesti

Vuodesta 2000

Kumppani designissa ja kasvussa

200+

Suunniteltua asiakaslähtöistä tuotetta

20+

Luotua kattokonseptia ja tuoteperhettä

Tuoteportfolio-, design- ja brändi-ohjeistukset

Tuotettuja käytännön ohjeistuksia tukemaan johdon strategian toteuttamista

3% -> 10%

Designvetoisten uutuustuotteiden osuus liikevaihdosta kasvanut vuodesta 2010

~40

Uutta maata, joihin Orthex-tuotteet ovat laajentuneet vuoden 2010 jälkeen

”Muodonmuutoksemme designvetoiseksi organisaatioksi on parantanut työnantajamielikuvaamme. Nyt saamme osaavampia hakijoita kaikkiin avoimiin tehtäviin.”

–Alexander Rosenlew, Managing Director, Orthex Group