Modulaarinen ja monikäyttöinen tuotesarja pienten tavaroiden säilyttämiseen

pentagondesign smartstore

Orthex Group

SmartStoreTM on fiksun säilytyksen asiantuntija, jonka tuotteet on suunniteltu ratkaisemaan jokapäiväiset säilytyshaasteet. Uuden tuoteperheen tuli lunastaa paikkansa osana Skandinaavista kotia.

Brändikonseptit, Graafinen suunnittelu, Konseptisuunnittelu, Teollinen muotoilu, Tuotemuotoilu, Visuaalinen identiteetti & ohjeistukset

Orthexilla oli tavoitteena saada valikoimiinsa uusi säilytyslaatikkosarja, joka toimisi kodin eri tiloissa ja täyttäisi säilyttämisen moninaiset tarpeet. Uusi sarja suunniteltiin osaksi SmartStoreTMtuoteperhettä, joka on johtava säilytyssarja Skandinavian markkinoilla.

Suunnittelussa meidän tuli huomioida SmartStoreTMperheen periaatteet ja lupaus ”Fiksun säilytyksen asiantuntija”. Samoin tavoitteena oli vastata kodin arjen jokapäiväisiin säilytyshaasteisin, huomioimalla kodin eri tilat ja niissä erityishuomiota vaativat säilytettävät tavarat. Toiminnallisten tavoitteiden lisäksi tuotesarjan tuli olla designiltaan pitkäikäinen ja sopia Skandinaaviseen kotiin, unohtamatta tuotteiden laatuvaikutelmaa ja fyysistä kestävyyttä.

Uudessa SmartStoreTMCompact sarjassa on neljä eri kokoa, jotka on mahdollista pinota kahdella eri tavalla. Sarjan modulaarisuus huomioi laatikoiden eri koot niin, että ne on mahdollista pinota keskenään sekä kannella että ilman. Tämä mahdollistaa sarjan monipuolisen käytön kodin eri tiloissa. Sarja toimii esim. meikkien ja hygieniatuotteiden sekä kuivaruokatuotteiden säilyttämiseen keittiön kaapeissa ja laatikostoissa. Kirkkaat versiot laatikoista on tarkoitettu erityisesti jääkaapin organisointiin ja ruoka-aineiden säilytykseen. Suuremmat koot toimivat myös sisustuksellisina elementteinä keittiötasoilla ja kotitoimiston työpöydällä.

Tuotesuunnittelutoimeksiantojen ohessa päivitimme SmartStoreTM ilmeen vastaamaan modernin designbrändin tavoitteita ja kommunikoimaan samalla tasolla kuin itse laadukkaat tuotteet. Näin saavutettiin linjakas ja informatiivinen kokonaisuus, jonka laatumielikuva välittyy kaikilla tasoilla.

pentagondesign smartstore orthex

Jokaisella SmartStoreTM tuotteella on tarkoitus.

pentagondesign smartstore orthex

pentagondesign smartstore orthex