Nest on kylpyhuoneen kokonaisvaltaisen käyttökokemuksen ja tuotemuotoilun edelläkävijä

ei kirkollinen asettelu

VitrA – osa Eczacıbaşın konsernia

Laaja-alainen, skandinaavinen tuotesarja kansainvälisten markkinoiden valloittamiseen

VitrA on kylpyhuonekalustebrändi, joka on osa turkkilaista Eczacıbaşın -konsernia ja samalla sen merkittävin tuotemerkki. Globaalisti toimiva Eczacıbaşı Building Products Division on rakennusteollisuudelle, terveydenhuoltoon sekä kuluttajille tuotteita valmistava yritys, jonka jakeluverkosto kattaa yli 75 maata.

VitrA asetti suunnittelutiimillemme haasteen luoda brändin tuotevalikoimaan toiminnallinen ja skandinaavisen pelkistetty keskisegmentin tuotesarja, joka soveltuu kaikille VitrAn markkina-alueille.

Lähestymistapa

VitrA Nest -tuoteperheen suunnittelu noudatteli perinteistä suunnitteluprosessia, jossa lähdimme yhdessä asiakkaan kanssa rakentamaan tuotteelle oikeanlaista positiota tuotekehityksen keinoin.

VitrA oli teettänyt ennen projektin aloittamista markkinatutkimusta kohderyhmästä, joka toimi suunnittelutiimimme lähtökohtina. Käyttäjien tarpeet toimivat keskiössä suunnittelun joka vaiheessa.

Suunnittelun tavoitteena oli luoda laadukkaat, mutta hinnaltaan kohtuulliset tuotteet arkikäyttöön. Markkina- ja käyttäjätutkimus, tuotekonseptointi ja -suunnittelu sekä mekaniikkasuunnittelu toteutettiin yhdessä VitrAn kehitystiimin kanssa.

Lopputulos

VitrA Nest on ainutlaatuinen tuoteperhe. Se on hinnaltaan kaikkien saavutettavissa, palvelee käyttäjien tarpeita, ja on samaan aikaan sekä ajankohtainen että ajaton. Modulaarinen tuoteperhe mukautuu erilaisiin kylpyhuonetiloihin, sillä sen kaluste-, lisävaruste- ja värivaihtoehdoista on luotavissa lukuisia erilaisia yhdistelmiä niin pieniin kuin suuriinkin kylpyhuoneisiin.

Nestin suunnittelussa on huomioitu kylpyhuonetilojen turvallinen käyttö, siivouksen helppous sekä säilytysratkaisujen muunneltavuus. Sarjan tuotteiden muotokieli ja värimaailma ammentavat inspiraation luonnosta. Esimerkiksi altaiden muodot mukailevat veden hioman kallion sileitä pintoja. Nest-tuotteissa yhdistyykin funktionaalinen, ajaton design sekä viimeistellyt yksityiskohdat.

Nest -tuoteperhe keskittyy palvelemaan kotitalouksien eri tarpeita. Yksi tuotteiden vahvuuksista on niiden esteettömyys, joka toimi Nest ”Design for all” -tuotelaajennuksen inspiraation lähteenä. Vaikka laajennus täyttää esteettömyyden ja käytettävyyden standardit julkisissa tiloissa, se on myös esteettisesti houkutteleva ja sopii kaikkiin koteihin

Kohtuuhintaiset, turvalliset ja helppokäyttöiset VitrA Nest -tuotteet edustavat arjen ylellisyyttä ja skandinaavista muotokieltä

Pentagon design - Vitra